Jussi Parviainen laittoi Saana Parviaisen alastonkuvat nettiin

Vekkuli pariskunta tämä Jussi ja Saana Parviainen. Suhdetta puidaan julkisuudessa päivittäin. Jussilla selvästikin on isopyörä heittänyt ja tyttörukka ei ole kylän terävin kypärä. Kaipa nykyään pitää julkisuudessa olla aina ainakin yksi Tuksu kerrallaan. Johannan 15 minuuttia julkisuudessa kun alkaa olla ohi – toivottavasti – niin olemme saaneet uudet sekopäät tilalle. Erilaisia tempauksia pariskunta on toteuttanut jo roppakaupalla, yhtenä uusimmista Jussi Parviainen laittoi Saana Parviaisen seksikuvat nettiin blogiinsa. No, kunnon ADHD:na Jussi ne jo poistikin. Ai olisit halunnut nähdä? Ei hätää

Katso Saana Parviaisen alastonkuva

Sitä törkeämpää en viitsi linkata enkä sitä rakasteluvideota, jonka Jussi myös ehti poistaa. Ei kovin äijämäistä, mutta välillä hupaisaa draamaa.

Lukijamme löysivät tämän seuraavilla hakusanoilla:

This entry was posted in Julkkikset, Tyttökuvat and tagged , . Bookmark the permalink.